Toppentorsdag med snurr i nya Dracula

I dag är det inte vilken torsdag som helst. Det är nämligen torsdagen den 23:e april och det betyder också att det är dags för Net Entertainments nya spel Dracula att ta en rättmätig plats i spelutbudet hos Bertil. Sedan den klassiska skräckromanen om Dracula skrev 1897 av den irländske författaren Bram Stoker har det inte varit någon vila för greven som ständigt får liv i nya berättelser och filmatiseringar.

Hämta free spins i Dracula

bertil draculaUnder produktionen av Dracula i videoslotsformat har man samarbetat med Universal så du kan räkna med en spelupplevelse utöver det vanliga. Förutom en spännande introduktionsfilm kommer du att kunna se fram emot välgjord grafik med tillhörande ljud som gör sin beskärda del för spelandet. Sedan finns det så klart också en helt ny funktion som kallas för ”fladdermus-funktionen”. Utöver denna får du bland annat njuta av free spins och staplade vilda symboler. Nu kan du passa på att logga in hos Bertil om du också vill prova det senaste spelet Dracula. Dessutom får du chansen att ta del av en bonus. Om du gör en insättning på 100 kronor kommer du nämligen att få 20 gratissnurr i spelet Dracula att roa dig med!

Bingo i mängder

Men innan du börjar din dag kan det vara trevligt att njuta av en kopp kaffe och 100% i Morgonbonus. Gör du en insättning på minst 100 kronor så kommer du att få dina 100% i bingobonus upp till 200 kronor. Du har fram till klockan 12:00 på dig att utnyttja erbjudandet. Vill du hellre spela bingo ikväll kan du logga in och spela JätteLätt mellan klockan 18:00 och 22:00. Här dyker det upp Toppenfrågor istället för Superfrågor till ett värde av 200 kronor per fråga! Och du, glöm inte att kika in på Bertils Facebooksida där du har möjlighet att vinna allt från free spins till bingobonusar så fort du har gillat sidan.

300% i välkomstbonus

Om du vill påbörja ditt äventyr i casinovärlden just nu kommer du att kunna se fram emot hela 100 free spins i Starburst tillsammans med 300% i bonus! Du får dina gratissnurr så fort du har registrerat ditt konto. Därefter får du möjligheten att sätta in 200 kronor på ditt spelkonto och därmed få 600 kronor i bonus så att du har 800 kronor att spela för istället. Nu kan du börja spela alla dina favoritspel hos Bertil!

april 23, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.