Grym veckostart med 25 free spins

Efter helgen är du förhoppningsvis utvilad och hungrig på vad en ny vecka har att bjuda dig på. Nu när våren äntligen finns i luften och gulsipporna blommar glatt blandat med att gröna blad slår ut på träden och fåglarna kvittrar sina finaste sånger är det lätt att bli på bra humör. I takt med att landet målas i färg igen efter en grå, mörk och kall vinter väcks livsgnistan igen hos de allra flesta. Och om du skulle vilja öka den brinnande vårelden i kroppen ytterligare några snäpp kan ett besök hos högtflygande Thrills vara värt din tid denna måndag. I alla fall om du vill ha chansen att ta del av ett grymt erbjudanden med gratissnurr!

Jackpotsnurr och Super Spins

Måndagen den 20:e april hos Thrills blir en dag att minnas. Nu har du nämligen möjlighet att göra en insättning och få ett gäng thrills 25 snurrsköna snurr. Om du sätter in minst €25 i dag kan du se fram emot inte mindre än 25 free spins i det mäktiga jackpotspelet Hall of Gods. Tillhör du dessutom den skara med spelare som är mer aktiva kan du välja att gör en insättning på €300 istället och därmed få 40 Super Spins i svinroliga Piggy Riches. Tänk bara på att du måste omsätta din insättning minst en gång för att dina snurr ska tilldelas dig klockan 13:00 dagen därpå.

Och du vet väl att de gratissnurr du får hos Thrills är fria från omsättningskrav? Alltså blir det du eventuellt vinner ditt på en gång. Istället för att du måste omsätta vinstpengarna x antal gånger först kan du göra ett uttag precis när du känner för det! Men tänk på att dagens erbjudande är individuellt så för att se vad som gäller för just dig så kan det vara värt att hålla ett öga på mailen eller helt enkelt logga in hos Thrills under dagen.

4000 kronor till dig

Om du inte har något konto hos Thrills kan du bli medlem nu genom vår sajt och se fram emot ett exklusivt välkomsterbjudande. Allt du behöver göra är att klicka dig vidare till Thrills via vår hemsida när du ska registrera dig. Då får du först 25 free spins gratis och därefter får du 125% i bonus på din första insättning upp till 2500 kronor. Du får också 50 gratissnurr till. Slutligen får du också 50% i bonus upp till 1500 kronor på din andra insättning tillsammans med 50 free spins till. Allt som allt kan du alltså se fram emot upp till 4000 kronor i bonus som du kan roa dig med tillsammans med 125 gratissnurr.

april 20, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.