Samla free spins i filmspel hos Mobilbet

Som du säkert vet vid det här laget så finns det en sak som verkligen ger båda tummarna upp för Mobilbet. Det handlar så klart om deras casinokalender med dagliga erbjudanden. Du kan alltså logga in på ditt spelkonto varje dag och se fram emot ett nytt spännande erbjudande. Det kan röra sig om allt från free spins till insättningsbonusar, tävlingar och många fler överraskningar! Ibland dyker det dessutom upp teman vissa veckor så som den här veckan då det är filmfestival. Numera finns det så otroligt många slots att välja mellan och en hel del av dessa bygger på ett tema från olika filmer eller berättelser. Så om du inte får nog av film, älskar krispiga popcorn och att sörpla i dig något läskande ska du logga in hos Mobilbet den här veckan!

Dagens erbjudande

I dag är det som bekant tisdagen den 14:e april och du kan se fram emot 20 free spins om du tar del av dagens erbjudande. Det mobilbet kampanjförsta du ska göra är en insättning. Om du sätter in €20 och spelar för €20 i smått läskiga Frankenstein så kommer du att få 20 free spins i grymma tecknade South Park! Kom också ihåg att Mobilbet bjuder på omsättningsfria free spins! Så allt det du eventuellt vinner med dina gratissnurr i South Park kommer att blir ditt direkt så att du kan plocka ut din vinst istället för att du måste omsätta vinsten x antal gånger först. Som vanligt gäller erbjudandet endast fram till klockan 23:59 ikväll så om du vill ta del av det gäller det helt enkelt att du tar tillfället i akt. Och glöm inte att kika in under resten av veckan för ännu fler filmfestivalserbjudanden i kalendern.

100 kronor gratis

Om du blir medlem hos Mobilbet kan du se fram emot ett grymt välkomsterbjudande just nu. För det första får du faktiskt 100 kronor gratis så fort du har registrerat dig och verifierat din e-post och ditt mobilnummer. Därefter får du välja mellan två olika välkomstbonusar! Det första alternativet innebär att du sätter in 200 kronor och får 800 kronor att spela för. Alternativ nummer två innebär att du får 100% i bonus upp till 3000 kronor på din första insättning tillsammans med 25 gratis spinn i det läckra spelet Starburst. Du väljer helt enkelt den bonus du helst vill men oavsett det får du 100 kronor gratis.

april 14, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.