Storstilad söndag med 90 free spins

De flesta casinoentusiaster får helt enkelt inte nog av free spins och denna söndag kan vara din lyckodag i så fall. Du har nämligen chansen att lägga beslag på inte mindre än 90 gratissnurr om du spelar hos SlotsMillion med det enorma utbudet av populära slots. Självklart hör alla dessa snurr till den kampanj som pågår i samband med lanseringen av det nya spännande spelet Dracula som tog en plats i spelutbudet hos SlotsMillion tidigare i veckan. Men det gäller att passa på i dag, söndagen den 26:e april, eftersom det är sista dagen för erbjudandet som avslutas vid midnatt!

Hämta dagens gratissnurr

Du kan som sagt få upp till 90 free spins om du bara lägger manken till. Det finns tre steg du måste genomföra slotsmillion draculaför att kunna få dem. Börja med att spela 200 spelomgångar i Dracula så kan du se fram emot 10 snurr. Spelar du sedan vidare och kommer upp i 500 omgångar får du 30 free spins. Är du riktigt ivrig och spelar hela 1000 spelomgångar i Dracula blir ytterligare 50 gratissnurr dina vilket betyder att du har fått totalt 90 free spins.

Dina snurr som du har samlat ihop kan liknas vid ”free spins-paket” som du kan spela med via mobilen och datorn i olika spel. De första 10 snurren kan du spela med i Blood Suckers, Frankenstein och Mythic Maiden. Dina 30 free spins är giltiga i Jack and the Beanstalk, Flowers och Starburst. Slutligen kan du spela med dina 50 sista snurr i Gonzo’s Quest, Lights, Fisticuffs och Aliens. Men det gäller som sagt att du passar på nu i och med att det är sista dagen för erbjudandet!

Free spins och bonuspaket

Du som bara älskar videoslots av olika slag från några av de mest framstående leverantörerna måste se till att spana in SlotsMillion. Här har du minst sagt ett utbud där du kan välja och vraka bland olika titlar. Men du måste så klart vara medlem för att kunna ta del av allt det roliga. När du registrerar dig får du också ta emot ett grymt välkomstpaket. På din första insättning väntar 100% i bonus upp till €200 tillsammans med 40 free spins. Din andra insättning bjuder på 50% i bonus upp till €200 och 20 snurr till. När du gör din tredje insättning får du 25% i bonus upp till €200 och ytterligare 20 gratissnurr. Sist men inte minst får du också 100% i bonus upp till €200 och dina resterande 20 free spins.

april 26, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.