Fixa free spins i nya Tornado: Farm Escape

Du har väl inte missat att det har kommit ut ett sprillans nytt spel från Net Entertainment? Om du av någon anledning har gjort det eller inte har hunnit prova spelet så har du världens chans just nu! I dag, torsdagen den 22:e januari lanseras nämligen Tornado: Farm Escape hos Vinnarum och det ska så klart firas som sig bör. Så du som spelar via den här spelsajten kan se fram emot 10 free spins i spelet om du gör en insättning i dag. Gör du dessutom en insättning på minst 500 kronor kommer du att få 30 free spins i spelet!

Om Tornado: Farm Escape

Det nya grymma spelet Tornado: Farm Escape kommer som sagt från spelutvecklaren Net Entertainment. Därmed kan du också räkna med att det här spelet håller väldigt hög klass, både när det gäller grafiken och ljudet. Dessutom får du också se en humoristisk introduktionsfilm vilket förhöjer spelkänslan ytterligare några snäpp.

Innovativa funktionertornadofarmescape

I Tornado: Farm Escape har man lagt in nya innovativa funktioner som du säkerligen kommer att tycka om. Du har en funktion som kallas för ”Tornadofunktionen” och en som kallas för ”Stormfunktionen”. Den förstnämnda kan nog bli en favorit eftersom den väljer ut en aktiv symbol som sedan samlas in under x antal snurr tills den inte dyker upp mer. Som du förstår kan de bli fina vinster med denna funktioner. Vidare finns det som sagt ”Stormfunktionen” som lägger ut vilda symboler lite här och där på hjulen för att dina vinstchanser ska öka.

Nu har du lite mer kött på benen angående vad nya Farm Escape handlar om och vad du kan se fram emot när du spelar. Så ta nu tillfället i akt och logga in hos Vinnarum i dag för att lägga beslag på de free spins som väntar på dig!

Grymt välkomsterbjudande

Om du av någon anledning inte har ett konto hos Vinnarum kan du ordna det på studs. Då har du också chansen att få upp till 8000 kronor i bonus tillsammans med 200 free spins!

När du väl har registrerat dig börjar det med att du får 20 free spins i Starburst på en gång. Därefter får du 200% i bonus upp till 500 kronor på din första insättning tillsammans med ytterligare 180 free spins. Dessa snurr kommer dock att delas ut 20 om dagen under nio dagar. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1500 kronor medan din tredje insättning ger dig 50% i bonus upp till 2000 kronor. Slutligen får du också 25% i bonus upp till 4000 kronor på din fjärde insättning!

januari 22, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.