500 superba free spins i Spiñata Grande hos 24h Bet

Hola amigo! Har du rotat fram din allra bredaste sombrero och sytt din egen färgglada poncho? Då är du sannerligen redo för premiären av det nya heta spelet Spiñata Grande som får vem som helst på glatt humör! Eftersom spelet lanseras i dag, måndagen den 23:e mars, så kan du ge dig i backen på att du kommer att kunna ta del av grymma kampanjer – som den hos 24h Bet till exempel. Det saknas verkligen ingen fiestakänsla i Spiñata Grande där du får smaka på det mest mexikanska av det mexikanska. Colossala piñatas ska slås sönder och ut sprudlar smarriga belöningar och konfetti. Kirra mynt och free spins med Colossala specialsymboler och Mini-Slot-funktionen. Skippa siestan och säg arriba arriba amigos!

Dagliga free spinsspinatagrande25snurr

Om du är sugen på att få testa på detta nya fräcka spel så kan du alltid logga in hos 24h Bet just nu. Här pågår nämligen en kampanj som är som ljuv musik i alla er spelares öron. Vad sägs om inte mindre än 25 free spins varje dag under 20 dagar? Alldeles förträffligt skulle nog de flesta vilja säga! Det enda du behöver göra för att få dina free spins är en insättning där du anger den aktuella bonuskoden för dagen. Då kommer du att tilldelas dina 25 free spins i Spiñata Grande på en gång.
Koden som gäller i dag, måndagen den 23:e mars är ”SPI1”. Så logga in och rocka loss i Spiñata Grande med ett sådant grymt erbjudande som detta!

1010 free spins i välkomstbonus

Vill du också ge dig in i casinospelens magiska värld och bli lite loco i samband med spellanseringen av Spiñata Grande ska du se till att du skaffar ett konto hos 24h Bet. Då kommer du att få ta del av ett sannerligen snurrigt välkomsterbjudande med inte mindre än 1010 free spins! Det börjar redan så fort du har öppnat ditt konto då 10 free spins i Starburst blir dina.
För att du ska få resterande 1000 free spins att roa dig med behöver du göra 10 insättningar. När du gör en insättning så anger du en bonuskod som finns på sajten. Det gäller att du tar dem i rätt ordning och du kan enbart använda en kod en gång. Varje bonuskod är värd 100 free spins och spelen du kan sätta sprätt på snurren i är Starburst, Lights, Aliens, Piggy Riches, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Twin Spin, Mega Fortune, South Park och Jack Hammer.

mars 23, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.