Sparks lansering med free spins

sparksslotsDu har väl inte missat att det lanseras ett helt nytt spel hos SlotsMillion denna torsdag? Nu smäller det ordentligt när den nya titeln Sparks tar en plats i utbudet på sajten. Denna ljuvliga skapelse med grymt snygg grafik, skönt ljud och möjligheten att välja mellan ett eller två sätt att vinna kommer förmodligen bli mångas nya favorit hos SlotsMillion. Dessutom finns det en spännande symbol i form av Expanding Clone Wild samt chansen att vinna 80 000 mynt! Det sprakar om Sparks – så missa inte att logga in på ditt konto hos SlotsMillion under dagen för lanseringen. För att fira lanseringen som sig bör har gänget bakom SlotsMillion ställt till med ett festligt erbjudande som inte går av för hackor! Så häng med du också, erbjudandet gäller enbart under en begränsad tid och är ett ypperligt tillfälle att prova nya Sparks!

Hämta dina snurr

Från och med i dag, torsdagen den 23:e juli fram till och med den 27:e juli kan du passa på att göra en insättning för att få gratissnurr i spelet Sparks. Om du gör en insättning på minst €100 kommer det att landa 40 free spins på spelkontot. Och om sedan känner att du vill spela mer kan du ha siktet inställt på 500 spelomgångar då du satsar minst €0.20 per snurr. Genom att göra detta kommer du att få ytterligare 50 free spins som du kan spela med i Sparks, Neon Staxx, Stickers, Dracula, Spiñata Grande, Tornado: Farm Escape och Gonzo’s Quest.

Tänk på att dina första 40 gratissnurr finns tillgängliga i Lobbyn i 24 timmar och när du väl har hämtat dina snurr så måste du spela med dem inom ett dygn. Dina eventuella vinster måste omsättas 35 gånger innan du kan göra något uttag. Likaså gäller dina 50 free spins om du väljer att ta det erbjudandet också.

Somrigt välkomsterbjudande

För att du ska kunna ta del av ovanstående erbjudande och kunna spela Sparks under premiärdagen behöver du ett konto hos SlotsMillion. Det kan du skaffa nu på en gång samtidigt som du får en riktigt schysst uppdaterad välkomstbonus! Du får till att börja med din allra första insättning dubblad upp till hela €100. Till detta får du också 20 free spins som du kan utnyttja i Gonzo’s Quest. Därefter får du 20 gratissnurr varje dag under de fyra nästkommande dagarna som gäller i fyra olika spel.

 

juli 23, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.