140 snurr i Neon Staxx varje dag hos SlotsMillion

neonslotsDet är inte någon vanlig onsdag i dag för det är faktiskt stor premiär för ett sprillans nytt spel från den svenska speltillverkaren Net Entertainment. Den här gången är det den coola titeln Neon Staxx du ska hålla utkik efter och självklart kan du spela spelet redan från dag ett hos SlotsMillion! I samband med lanseringen av Neon Staxx har gänget bakom SlotsMillion givetvis också kokat ihop en grym kampanj som du kan ta del av om du har ett konto på sajten. På så vis har du chansen att samla upp till 140 free spins fyra dagar i rad!

Samla dina snurr

Från och med denna onsdag och fram till och med midnatt den 28:e juni kommer du att kunna logga in på ditt konto hos SlotsMillion och göra en insättning. Sätter du in €100 kommer du att få 40 gratissnurr och dessa kommer du att kunna roa dig med i just nya Neon Staxx. Spelar du sedan 500 omgångar i ditt personliga favoritspel kommer du att få ytterligare 50 free spins. Dessa snurr kommer du att kunna utnyttja i spelen Go Bananas, Tornado: Farm Escape, Steam Tower, Spiñata Grande, Dracula, Stickers och Neon Staxx. Om du sedan spelar ytterligare 500 omgångar kommer du att få en ny omgång med 50 gratissnurr. Den här gången kommer snurren att gälla i samma spel som tidigare plus spelen Starburst, Aliens, Elements: The Awakening, Scarface, Retro Super 80s och Disco Spins.

Tänk på att du måste satsa minst €0.20 per spelomgång för att det ska räkna som en omgång för att du ska kunna samla dina snurr för att så småningom kunna få dina free spins. Alla dina eventuella vinster med dina snurr måste omsättas 35 gånger innan du kan göra något uttag.

Värmande välkomstbonus

Känner du dig redo för att komma i gång och spela hos SlotsMillion kan du passa på att bli medlem nu och ta del av en riktigt grym välkomstbonus. Nu får du inte mindre än fyra insättningsbonusar med tillhörande free spins. På din första insättning får du 100% i bonus upp till €200 tillsammans med 40 gratissnurr. Därefter väntar 50% i bonus upp till €200 plus 20 nya snurr. Din tredje insättning innebär 25% i bonus upp till €200 och ytterligare 20 free spins. Slutligen får du också 100% i bonus upp till €200 på din fjärde insättning tillsammans med 20 snurr till.

juni 24, 2022: • Inga kommentarer

Comments are closed.