Prylar för 60 000 kronor att vinna hos Guts

hadesgutsÄven om värmeböljan inte riktigt verkar vilja infinna sig för att göra svenska semesterfirare glada så kan vi passa på att tipsa om att det är riktigt hett hos Guts just nu. Ett helt nytt spel med titeln Hot as Hades har nämligen landat i utbudet på sajten och det ska givetvis firas med en rejäl kampanj. Om du är en person som diggar alla möjliga typer av teknikprylar får bara inte gå miste om kampanjen eftersom första pris innebär att du får ett välfyllt paket till ett värde av mer än 60 000 kronor!

Delta i kampanjen

Det är i princip hur lätt som helst att vara med och delta i kampanjen. Du börjar med att logga in på ditt spelkonto så som du alltid gör hos Guts. Därefter letar du upp det nya spelet Hot as Hades bland titlarna och river av ett par spelomgångar. Du lär känna värmen komma snabbt och då kan ju vädret utomhus kvitta!

Guts kampanj med Hot as Hades började redan den 9:e juli och den pågår ända fram till och med den 2:e augusti. Under den här tiden spelar du Hot as Hades hos Guts och för varje 500 kronor du omsätter i spelet blir en biljett till dragningen din. Du kan alltså samla flera lotter om du vill! Den 3:e augusti sker dragningen och de lyckliga vinnarna kommer att kontaktas! I potten ligger bland annat en 55” TV, iPad 3 Mini, en MacBook Air, en spelkonsol och mycket mer. Du vill helt enkelt inte missa det.

Dagens Dubbel

Eftersom det är måndag kan du också se fram emot Dagens Dubbel hos Guts. Det betyder som vanligt att du kan ta del av inte mindre än två bonusar om du skulle vilja det. Och en måndag med free spins och en insättningsbonus blir ju inte mycket bättre! När du gör en insättning i dag kommer du att få 40% i bonus upp till 400 kronor om du bara anger koden DOUBLEKR. Sätter du då in minst 200 kronor till ditt spelkonto som du sedan omsätter i casinot kommer även 15 gratissnurr, helt fria från omsättningskrav, att landa på ditt konto. Dessa gäller i det läckra spelet Royal Masquerade den här veckan! Dina gratissnurr finns tillgängliga imorgon klockan 11:00. Och på torsdag kan du ta del av Torsdags Trippeln hos Guts om det lockar!

juli 13, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.