Free spins-helg hos Thrills

Om du har ett spelkonto hos snygga Thrills kan du verkligen se fram emot att logga in antingen i dag, lördag, eller imorgon om det passar bättre. Det är nämligen dags för alla free spins-älskande spelare att göra sig beredda på vad som komma skall den här helgen hos Thrills. För nu vankas det free spins så det står härliga till! Vet du med dig att du är en aktiv spelare på sajten kan du logga in med ett extra stort leende på läpparna under lördagen och söndagen.

Free spins och Super spins

Om du loggar in kan du knipa åt dig minst fem free spins i det fräcka spelet The Invisible Man. Är du dessutom en av de mest lojala spelarna hos Thrills kan du se fram emot inte mindre än 20 Super Spins. Dessa snurr gäller i Piggy Riches och är värda 30 euro. Det är upp till dig själv om du vill utnyttja erbjudandet i dag eller under söndagen. Men kom ihåg att ta vara på erbjudandet innan det är för sent på söndagskvällen!

Reload bonusthrillshelg

Förutom möjligheten att få free spins, eller till och med Super spins, kan du se fram emot en trevlig Reload Bonus. Det är 50% i bonus upp till 25 euro som gäller. Dock har du som är en av de mest lojala spelarna ännu en gång chansen att få ett ännu bättre erbjudande! Du kan nämligen få 50% i bonus upp till 250 euro i stället.

Med andra ord är helgen hos Thrills fullmatad med godsaker som gör att du kan vara säker på att helgen är räddad. Har du dessvärre inte något konto på sajten men inte vill gå miste om liknande fina kampanjer och erbjudanden framöver kan du bli medlem redan i dag.

Exklusivt välkomsterbjudande

Skulle du ta tillfället i akt och klicka dig vidare via våra länkar har du chansen att ta del av ett fint exklusivt erbjudande. Först och främst kommer du att få 25 gratis free spins så fort du har öppnat ett konto. Du behöver alltså inte göra någon insättning för att få dessa. Därefter kommer du att få 100% i bonus upp till 2000 kronor när du gör din första insättning. Dessutom får du ytterligare 100 free spins i Starburst. Dessa är fria från omsättningskrav. Slutligen får du även 50% i bonus upp till 1000 kronor på din andra insättning.

januari 31, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.