Haffa Super Spins och reload bonus hos Thrills

I dag är det förmodligen många som får ett lite större leende på läpparna när de inser att det är onsdag och mitten på arbetsveckan är nådd. Det är inte för inte som onsdag kallas för lillördag av många. Men om du är medlem hos Thrills har du all anledning att dra på smilbanden ytterligare några centimeter. Där väntar nämligen ett riktigt fint onsdagserbjudande på dig när du loggar in som involverar både en reload bonus och Super Spins. Men det gäller att du passar på att logga in i dag och tar del av erbjudandet så att du inte missar det!

Bonus och gratissnurrthrillskampanj

I dag kan du som spelar hos Thrills ta del av en reload bonus på 50% upp till €50 tillsammans med fem free spins i Twin Spin. Är du dock en av de mest lojala spelarna får du ta del av ett ännu bättre erbjudande än så. Då får du nämligen inte mindre än 50% i bonus upp till €250 i stället tillsammans med 20 Super Spins. Och om du av någon anledning har råkat missa att Thrills numera har fått en riktig uppfräschning med ny grafik och att du har fått en biljett till dess högtflygande cirkus bör du passa på att titta in denna onsdag. Det är ju aldrig fel med att trevligt erbjudande som ger dig chansen att spela lite längre.

Exklusivt välkomsterbjudande

Om du inte har spanat in Thrills ännu kan det mycket väl vara hög tid att göra det nu. Dessutom har man nyligen tagit fram ett nytt välkomsterbjudande för dig som blir medlem. Men för att göra det hela lite bättre än så vill vi ta chansen och erbjuda dig ett ännu bättre välkomstpaket med en exklusiv välkomstbonus. Totalt kan du få upp till 125 free spins tillsammans med 4000 kronor i bonus! För att du ska få denna exklusiva välkomstbonus behöver du bara klicka dig vidare via vår sajt till Thrills. Enklare än så blir det inte.  Först kommer du att få 25 free spins i legendariska Starburst helt gratis så fort du har registrerat ett konto. Därefter får du hela 125% i bonus på din allra första insättning upp till 2500 kronor tillsammans med 50 nya free spins. Vid din andra insättning får du en bonus på 50% upp till 1500 kronor tillsammans med dina 50 sista free spins.

mars 4, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.