Guts laddar för premiären av Neon Staxx

neon staxx kampanj(1)Snart är det äntligen dags för ett nytt spel att göra debut i spelutbudet hos Guts. Den nya titeln Neon Staxx kommer från den svenska tillverkaren Net Entertainment och som vanligt kan du räkna med ett spel av högsta kvalitet vad gäller ljud och grafik som kombineras med innovativa funktioner som gör spelandet riktigt intressant. Så om de varma vindarna och blommorna inte verkar vilja dyka upp och regnet håller i sig kan du alltid logga in hos Guts den 24:e juni för den storslagna premiären av Neon Staxx.

Dock kan du börja samla free spins till spelpremiären redan nu genom att du spelar ett annat spel. Men det gäller att passa på eftersom erbjudandet enbart gäller fram till och med den 22:e juni klockan 23:59.

Spela Flowers

Om du redan har varit inloggad hos Guts tidigare i så har du kanske redan full koll på kampanjen och lyckas hämta hem hela 100 free spins i det nya spelet Neon Staxx. Har du däremot inte tagit del av den ännu finns det som sagt tre dagar kvar då du kan hämta totalt 30 free spins! Som vanligt är alla de snurr du får hos Guts helt fria från omsättningskrav!

Denna sköna midsommardag och lördag kan du logga in på ditt spelkonto hos Guts och spela det blomstrande spelet Flowers. När du kommer upp i 100 omgångar kommer du att få 10 gratissnurr i Neon Staxx. Detta kan du sedan göra om under söndagen och måndagen också för att få ytterligare 10 snurr om dagen. Dina intjänade free spins kommer att delas ut den 24:e juni innan klockan 18:00.

Somrigt välkomsterbjudande

För ett par veckor sedan landade Guts nya och förbättrade välkomstbonuspaket på sajten så att du som blir medlem just nu får ett erbjudande utöver det vanliga! Upp till 4000 kronor i bonus och 100 free spins kan bli dina. Det räcker med att du öppnar ditt konto så kommer du att få 10 gratissnurr i Piggy Riches. Därefter får du 125% i bonus upp till 1250 kronor på din första insättning tillsammans med 20 snurr i Gonzo’s Quest. Vid din andra insättning får du 75% i bonus upp till 750 kronor plus 20 snurr till. Din tredje insättning bjuder på 50% i bonus upp till 1000 kronor och 20 free spins till. Sist men inte minst får du 200% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med ännu en omgång med 20 snurr.

juni 20, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.