3000 free spins i Neon Staxx hos Redbet

slotsmillionneonLördagen är här och det betyder att det är en ledig dag för många. Om du inte redan har semester det vill säga! Då glider du förmodligen runt i dina bästa flip flops redan. Dock är ju vädret alltid ett lite osäkert kort. Men oavsett om regnet öser ner eller om solen skiner för fulla muggar så kan du logga in på ditt spelkonto hos Redbet. Här väntar nämligen en spännande helgturnering som är öppen för alla spelare hos Redbet. Den pågår fram till och med imorgon, söndagen den 28:e juni.

Delta i turneringen

Det är allt annat än svårt att delta i turneringen. Spelet som du ska riva loss dina snurr i är givetvis den färska titeln Neon Staxx som tog en plats i utbudet tidigare i veckan. Känn vibbarna av 80-talet i denna neonfärgsprakande slot från Net Entertainment! Du öppnar helt enkelt Neon Staxx och spelar som bara den. För att du ska kvalificera dig måste du spela minst 50 omgångar i spelet och du måste spela för minst €0.20 per spelomgång. I potten ligger alltså inte mindre än 3000 free spins som väntar på att få delas ut. De spelare hos Redbet som hamnar i toppen med de 50 bästa resultaten kommer att få dela på dessa 3000 gratissnurr!

Fullmatat välkomsterbjudande

Har du inte tillgång till något spelkonto hos Redbet blir det så klart svårt att delta i helgens turnering och prova lyckan i Neon Staxx. Men det går däremot snabbt att råda bot mot detta! Du registrerar helt enkelt ett eget konto så att du kan logga in och vara med på festligheterna samtidigt som du får en grym välkomstbonus. Så fort du har öppnat ditt konto får du hela 50 free spins i no deposit bonus som du kan ha roligt med i spelen Spiñata Grande, Starburst, Twin Spins och Elements: The Awakening. Därefter väntar upp till €1000 i insättningsbonusar och ytterligare 250 gratissnurr. På din första insättning får du 100% i bonus upp till €100 tillsammans med 100 free spins i Twin Spin. När du sedan gör din andra insättning får du 50% i bonus upp till €400 plus 100 gratissnurr till i Starburst. Sist men inte minst får du också 25% i bonus upp till €500 tillsammans med dina resterande 50 snurr som gäller i det populära spelet Gonzo’s Quest.

juni 27, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.