Superhjältarna levererar nya snurr

Som bekant så figurerar ett gäng sköna superhjältar hos spelsajten Mama Mia. Och det här är inte vilka superhjältar som helst. Dessa superhjältar kämpar för att du ska få bättre erbjudanden när du spelar hos Mama Mia. Ett åtagande som man trots allt får säga att de klarar med bravur med tanke på hur ofta du har chansen att få rejält med free spins i olika spel som tillhör toppen av favoriterna just nu. Denna härliga torsdag är det ännu en gång dags för möjligheten att kamma hem free spins mot att du gör en insättning. Upp till 170 spännande free spins kan bli dina just i dag, så passa på medan superhjältarna ännu har krafter kvar att leverera!

170 free spinsMama Mia snurr

Erbjudandet är uppdelat i tre olika insättningar. Du måste sätta in tre specifika belopp till ditt spelkonto för att du ska få dina snurr. Först ut har vi hjälten Smash Niklas som ger dig 20 free spins i Go Banans om du gör en insättning på exakt 111 kronor eller 22€. Näste kvinna ut är Magic Monica som ger dig 50 free spins i Fruit Shop om du sätter in exakt 333 kronor eller 44€. Sist men inte minst kommer Super Arnie som ger dig 100 free spins i Jack and the Beanstalk om du sätter in exakt 777 kronor eller 88€. Erbjudandet gäller enbart i dag, torsdagen den 12:e februari, och fram till midnatt om du vill ta del av det. Tänk på att du måste logga ut och in efter din insättning för att få snurren.

Snurrigt välkomsterbjudande

Som du säkert har förstått så bjuder Mama Mia ofta på free spins om du är en trogen spelare här. Med andra ord kan du som inte får nog av free spins säkerligen hitta din fristad hos Mama Mia. Då får du dessutom ett välkomsterbjudande som är fullmatat med gratissnurr som du kan roa dig med.

Så fort du har öppnat ditt konto kommer du nämligen att belönas med 100 free spins i storfavoriten Starburst. Du får dessa snurr utan att du behöver göra någon insättning. 50 kronor gratis i bingobonus blir också dina som du kan köpa bingobrickor för. Vidare kommer du också att få en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor när du sätter in pengar för första gången. Nu kan du också se fram emot ytterligare 100 spännande free spins!

februari 12, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.