Smarrigt helgerbjudande i Vinnarums casino

Det är aldrig fel med ett erbjudande som heter duga när det är helg, det håller nog de flesta med om. Särskilt nu när vädret inte direkt är särskilt trevligt. Man vill ju inte spendera alltför lång tid utomhus i januari. Då är det faktiskt väldigt mycket skönare att hänga inomhus i värmen. Och som tur är finns det faktiskt ett riktigt grymt helgerbjudande hos Vinnarum just nu som du kan ta del av om du har ett konto på sajten. Det finns till och med två erbjudanden och om du önskar kan du utnyttja båda två. Dock måste de tas i ordning!

Double Bonus Royalevinnarum

Denna helg har du alltså chansen att få två insättningsbonusar och upp till 100 free spins i det nya roliga spelet Tornado: Farm Escape. Hur du ska gå till väga för att ta del av kampanjen är tämligen enkelt.
Du kan nämligen få 50% i bonus upp till 1000 kronor. Gör du en insättning på minst 500 kronor kan du också se fram emot 50 free spins i Tornado: Farm Escape. Om du har utnyttjat detta erbjudande och är sugen på mer kan du också få 50% i bonus upp till 2000 kronor. Än en gång innebär en insättning på mer än 500 kronor att du får 50 free spins i Tornado: Farm Escape. Du kan alltså utnyttja båda dessa erbjudanden. Men kom ihåg att ta dem i ordning.

Enormt välkomstpaket

Är du intresserad av att utforska Vinnarum ordentligt är det så klart bra om du har ett konto på sajten. Och om du registrerar dig kan du också se fram emot ett enormt välkomstpaket där du kan få upp till 8000 kronor i bonus tillsammans med 200 free spins i Starburst.

Först kommer du att få 20 free spins så fort du har öppnat ett konto hos Vinnarum. Därefter kommer du att få 200% i bonus upp till 500 kronor när du gör din första insättning. I samma veva får du också dina resterande 180 free spins som kommer att delas ut 20 stycken om dagen under nio dagar i rad.
När du gör din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1500 kronor och vid din tredje insättning får du 50% i bonus upp till 2000 kronor. Som grädden på moset får du också 25% i bonus på din fjärde insättning upp till 4000 kronor.

januari 24, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.