Garanterat pris väntar hos SuperLenny

superlenny freespinsHur skulle det vara om du blev garanterad ett pris gentemot att du gjorde en viss sak? Precis – det skulle inte vara helt fel! Och det är faktiskt något du kan se fram emot hos SuperLenny nu i juni inte mindre än varje onsdag! Som du säkert redan vet bjuder även SuperLenny på omsättningsfria free spins så att du inte behöver omsätta dina eventuella vinster innan du får möjlighet att göra något uttag. Man kan alltså säga att allt det du vinner ”blir ditt” på en gång. Schysst säger vi på Svenska Casinon!

Två erbjudanden

Åter tillbaka till det garanterade priset som du säkert suktar efter nu. Du kan nämligen passa på att göra en insättning i dag, onsdagen den 10:e juni, på valfritt belopp och därefter hålla utkik under torsdagen efter ditt pris. Inte mindre €1000 väntar på en lycklig vinnare liksom €50 i bonus, Super Spins och härliga gäng med free spins. Här finns det ingen tid att spilla om du inte vill stå utan pris imorgon.

När du loggar in på ditt spelkonto hos SuperLenny imorgon för att spana in vilken vinst du kammade hem har du även chansen att ta del av ett nytt erbjudande som involverar free spins. Gör du en insättning på €20 kommer du att få 25 omsättningsfria gratissnurr i det läckra spelet The Invisible Man. Eller också kan du göra en insättning på €50 och se fram emot hela 60 free spins i spelet istället! Det är upp till dig som vanligt.

Exklusivt välkomsterbjudande

Om du också vill bekanta dig mer med SuperLenny kan du passa på att klicka dig vidare via våra bonuslänkar för att få ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande som du inte får annars. Då kommer du nämligen att få 10 omsättningsfria gratissnurr i sajtens exklusiva spel NRVNA. När du har snurrat loss med dessa snurr kan du göra en första insättning. Sätter du då in 200 kronor får du hela 500 kronor att spela för – men du kan även få 1500 kronor om du utnyttja erbjudandet fullt ut. Dessutom får du ytterligare en omgång med 100 free spins som du kan roa dig med i det legendariska spelet Starburst. Här har du med andra ord chansen att börja spela med stil samtidigt som du får möjlighet att ta del av ovanstående erbjudanden om du skapar kontot nu.

juni 10, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.