Omsättningsfria gratissnurr hos Mobilbet

Har du händelsevis ett konto hos Mobilbet sedan tidigare har du säkerligen full koll på att de två senaste månaderna har varit två särskilt spännande sådana. Här har man nämligen bjudit på en grym kalender med dagliga erbjudanden under hela december och hela januari! Vanligtvis brukar ju en kalender höra december till i och med att man räknar ner inför jul men hos Mobilbet har man alltså tagit det hela ett steg längre. Och det är så klart välkommet hos de allra flesta spelare! Särskilt nu när februari har dragit i gång och det har dykt upp en ny kalender igen. Det blir inte så mycket mer spännande än så.

Jackpotvecka

Just nu är det dessutom en jackpotvecka hos Mobilbet och i dag är det dags att kika in under lucka tre. För i dag har du nämligen möjlighet att spela för 200 kronor i jackpotspelet Mega Fortune Dreams för att få 10 gratissnurr i samma spel! Som grädden på moset kommer dina free spins utan några omsättningskrav. Men det gäller att passa på nu – erbjudandet gäller endast fram till och med klockan 23:59 i dag.

Om kalendernJackpottvecka

Har du inte hunnit ta del av kalendern hos Mobilbet ännu har du någonting riktigt spännande att se fram emot. Det bjuds nämligen på en massa olika grymma erbjudanden i form av bonusar, gratisspel på sport, free spins i casinot, kombinationserbjudanden, utmaningar och tävlingar. I tävlingarna kan du vinna allt från iPads till resor till TV-apparater. Så om du vill uppleva spänning varje dag i februari månad för att glömma snö och kyla är Mobilbet spelsajten som du ska besöka och bli medlem hos. Du lär inte bli besviken på de erbjudanden som gömmer sig bakom luckorna i denna populära kalender!

Bli medlem hos Mobilbet

Hos Mobilbet vill man att nya spelare ska känna sig riktigt varmt välkomna oavsett om man vill spela mer eller mindre. Först kommer du att få 100 kronor gratis att spela för hos Mobilbet så fort du har registrerat dig så att du kan utforska utbudet. Därefter kommer du att få välja mellan två olika bonusar. Det ena alternativet innebär att du gör en insättning på 200 kronor och får hela 800 kronor att spela för. Det andra alternativet innebär att du får en insättningsbonus på 100% upp till hela 3000 kronor tillsammans med 25 free spins i Starburst i stället.

februari 3, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.