Börja veckan med Guts Dagens Dubbel

Det är inte någon hemlighet att det är måndag i dag och för en gång skull kanske den inte känns så tung som vanligt eftersom mars månad äntligen har gjort entré i kalendern. Nu ska det bli skönare väder igen och förhoppningsvis slipper vi gråa dagar inom kort. Men än dröjer det och för att du ska få lite guldkant på denna måndag har du all anledning att logga in på ditt konto hos Guts. Det vankas nämligen en trevlig Dagens Dubbel vilket betyder att du har chansen att börja veckan med inte mindre än två bonusar! Det blir inte mycket bättre en så, eller hur?

Bonus och gratissnurrgutsdubbel

I dag är det som sagt måndag och det betyder också att det återigen är dags för Dagens Dubbel hos Guts där du kan få ta del av både bonus och free spins. Allt för att du ska få en så bra start på veckan som möjligt. Du får först och främst 40% i bonus upp till 400 kronor när du gör en insättning och 15 fräscha free spins. Denna vecka är det exotiska spelet Pearls of India som är det aktuella för dina gratissnurr.

Om du anger bonuskoden DOUBLKR i dag får du alltså 40% i casinobonus upp till 400 kronor. För att du ska få dina väntande free spins gör du en insättning på minst 200 kronor som du sedan omsätter samma dag. Dina 15 free spins finns tillgängliga redan imorgon klockan 11:00 på förmiddagen. Det är alltid trevligt med återkommande veckoerbjudanden som då till exempel Dagens Dubbel. Man har liksom någonting att se fram emot från vecka till vecka!

3000 kronor bonus

Hur låter 3000 kronor i bonus tillsammans med 100 free spins? Inte så tokigt! Och det har du chansen att få om du blir medlem hos Guts just nu och tar del av deras hejdundrande välkomsterbjudande. Du kan se det som ett tecken på att du är varmt välkommen in i familjen!

Vid din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 50 free spins i Starburst. Vid din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor och vid din tredje insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med resterande 50 free spins i Starburst. Med ett sådant bonuspaket kommer du verkligen i gång med stil hos Guts.

mars 2, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.