Vinn en resa till Dubai hos ComeOn

Att komma iväg på en riktig lyxsemester är nog ingenting som någon skulle tacka nej till i första taget. Faktum är att du faktiskt dubai 2023har chansen att vinna en sådan resa just nu om du spelar hos ComeOn. I skrivande stund har du nämligen möjlighet att delta i en tävling där en resa för två personer till Dubai står på spel i en stor dragning som görs i slutet av den här månaden. Om du vill veta hur du ska göra för att ha en chans att vinna ska du läsa vidare!

Spela Ariana

Nyligen gjorde ett nytt spel debut hos ComeOn. Titeln på spelet är Ariana och här får du följa med ner under ytan och bekanta dig med havets invånare. Och det är just det här spelet du ska spela om du vill vara med och tävla om resan till Dubai.
Fram till och med den 27:e maj ska du logga in på ditt spelkonto hos ComeOn och snurra loss i Ariana. För varje 250 kronor du omsätter i Ariana kommer du att få två lotter till den stora dragningen. Under kampanjen kan du också spela Mermaids Millions, Fish Party och Dolphin Quest. För varje 250 kronor du omsätter i något av dessa spel får du en lott till dragningen.
Paketet med resan du kan vinna innehåller flyg tur och retur till Dubai i oktober. Ni spenderar sju nätter på hotellet Atlantis Palm och får tillgång till antingen ett aktivitetspaket eller spapaket till ett värde av 6000 kronor. Som grädden på moset får ni även 10 000 kronor på casinokontot. Dragningen sker den 28:e maj så det gäller att hålla tummarna då!

ComeOns egen shop

Om du inte har gjort det än kan du passa på att besöka ComeOns butik denna söndag också. Här har du möjlighet att delta i spännande lotterier och växla in dina poäng mot till exempel gratisbonusar och reloadbonusar. Ju fler poäng desto bättre då du får tillgång till högre bonusar. Lotterierna Bombastic och Champione har dragningar på torsdagar och söndagar så det passar ju ypperligt i dag! Dina poäng som du kan använda i butiken samlar du genom att du helt enkelt är aktiv inne på ComeOn. Och för att du ska kunna vara det behövs ett konto. När du registrerar dig får du till att börja med 10 free spins i Starburst som efterföljs av att du får välja en av två välkomstbonusar. Antingen sätter du in 100 kronor och får 500 kronor att spela för eller också väljer du att få din första insättning dubblad upp till 3000 kronor.

maj 17, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.