Hämta dina bonuspengar hos Casumo

En måndag kan lätt kännas grå och trist i tider som dessa. Men förhoppningsvis är det en trend som ska vända snart. Hur som helst så kan du börja veckan på bästa sätt med ett grymt måndagserbjudande i form av bonuspengar om du spelar hos sköna Casumo. Ska man tro Casumo så stundar ett djungeluppdrag som innebär att du får ta del av en ultimat bonus i dag. Det här vill du inte missa för allt i världen, så se till att logga in på ditt spelkonto hos Casumo med en gång!

Fyll på med energicasumobelt

Du kanske har varit med på djungeläventyret redan från dag ett tillsammans med andra upptäcktsresande Casumospelare. Nu har det gått ett par dagar och det är dags att kämpa vidare i Casumoutmaningen. En kan inte göra allt men tillsammans kan vi! Och om du kikar i ditt bälte kommer du att kunna hitta en alldeles särskild energibar som får dig att känna dig som en ny människa.
Det finns lite olika ingredienser i de olika energibarerna och vad du hittar i din beror på ditt bälte. Oavsett så ska trycka i dig den innan klockan hinner slå 24:00 imorgon eftersom dess magiska krafter försvinner därefter.

Så gör du

Vill du få krafter som djungelkungen själv i egen hög person ska du logga in i dag och klicka dig in under ”Värdesaker”. Sedan gör du en insättning som du kan få upp till €100 extra på! Nu har du allt du behöver för att kunna dra åt ditt speciella sumobälte ordentligt och klämma i ända från tårna i ett riktigt Tarzanvrål. Kom ihåg att erbjudandet drar i gång från klockan 12:00 i dag och att det enbart gäller om du har ett konto hos Casumo sedan tidigare och har gjort en insättning.

110 free spins

Har du inte skapat ett konto och utforskat Casumo ännu har du all anledning att göra det nu. Då får du nämligen ta del av ett riktigt maffigt välkomsterbjudande med totalt 110 free spins och upp till €400 i bonus! Så fort du har öppnat ditt konto får du 10 free spins i Starburst. Därefter får du din insättning dubblad upp till €400 tillsammans med ytterligare 100 free spins som är fördelade på fem olika populära spel. Titlarna som väntar på dig är Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Starburst, Fisticuffs och jackpotspelet Mega Fortune.

februari 16, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.