Bertils casinohelg med free spins

bertilhelgVad sägs som att hänga med på en riktig stjärnhelg hos Bertil där du kan få upp till 170 härliga free spins att sätta tänderna i samtidigt som du kan kamma hem riktiga stjärnvinster? Det låter allt annat än dumt i de flestas öron. Nu när det vankas semester är det hög tid att slappna av och göra det du tycker är roligt. En stjärnhelg tillhör definitivt det sistnämnda. Logga in på ditt spelkonto hos Bertil från och med i dag, fredagen den 3:e juli fram till och med söndag. Då kan du snurra loss, vinna extra på Facebook och delta i grymma tävlingar!

Den berömda snurrstegen

Hos Bertil har du säkert redan hunnit bekanta dig med snurrstegen sedan tidigare och den här gången kan du få upp till 170 snurr om du skulle vilja. Denna veckas aktuella spel är stjärnspäckade Starburst! Allt du behöver göra för att få dina efterlängtade snurr är att följa de tre insättningsstegen. Kom ihåg att du måste ta dem i ordning!

Det första steget innebär att du gör en insättning på minst 100 kronor under kampanjperioden för att få 20 gratissnurr i Starburst. Gör du en andra insättning på minst 300 kronor kommer du att få ytterligare 50 snurr i Starburst. Sist men inte minst har du det tredje steget då du gör en insättning på minst 600 kronor för att du ska få 100 free spins till i spelet. Allt som allt har du ju då fått hela 170 gratissnurr som du kan ha roligt med via datorn eller mobilen!

Stjärnglans i bingon

Förutom snurrstegen finns det mycket stjärnglans att se fram emot i bingohallen hos Bertil i helgen. Det är nämligen dags för Kalasbingo Special och där har chattvärdarna laddat upp med Melodikryss och Stjärnfrågor. Mellan klockan 18:00 och 22:00 fram till söndag kan du vara med! I Melodikrysset ska du helt enkelt försöka klura ut låttexten som saknas och fylla i orden. Är du kvickast på tangenterna blir 50 kronor i bingobonus dina. Svarar du däremot snabbast på Stjärnfrågan som ställs kan du se fram emot hela 400 kronor i bingobonus!

Slutligen har du också chansen att vinna 50 000 kronor i jackpot när du spelar Kalasbingo i helgen. Lyckas du dessutom knåpa ihop din första rad inom åtta bollar kommer ett presentkort hos Guldfynd värt 2000 kronor att bli ditt också! Lycka till i helgen!

 

juli 3, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.