Påskens sista snurr hos Vera&John

Måndagen den 6:e april är här och det betyder också att det är annandag påsk! Med andra ord är det också den sista dagen för påskkampanjen hos Vera&John där du kan kamma hem 30 free spins i ett hemligt spel. Liksom resterande dagar behöver du göra en insättning på 300 kronor för att du ska få tillgång till 30 free spins i dagens utvalda spel. Men för att du ska kunna spela med gratissnurren måste du försöka klura ut den ledtråd som leder dig kampanjens sista spel. Du har fram till och med klockan 23:59 på dig ikväll att lista ut vilket spel som gäller!

Vinn resa till Sydafrikaverajohn kampanj

Och du, om du är äventyrligt lagd av dig ska du inte missa tävlingen där en viss resa ligger i potten hos Vera&John just nu. För om du någon gång har drömt dig bort till savannen där du får spana på lejon och antiloper ska du logga in hos Vera&John innan den 10:e april. Har du tur och vinner väntar en magisk 9-dagarsresa till Johannesburg i Sydafrika. Du får åka tillsammans med en vän någon gång i juni, juli eller augusti. Det är upp till dig! Ni är iväg i nio dagar och får bo på det exklusiva Pestana Kruger Lodge. Ni får bland annat hänga med på en heldagssafari i Kruger National Park, ni får 10 000 kronor i fickpengar och åker på en dagsutflykt till Drakensberg. Så nu får du leta upp solglasögonen och dina allra bästa kakibyxor om du ska försöka vinna resan!

Så vinner du

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att du loggar in på ditt konto hos Vera&John och spelar spelet Easter Eggs fram till och med den 10:e april. Du får en lott för varje 200 kronor du spelar för i spelet. Du kan samla ihop hur många lotter som helst och den 20:e april får du veta om du har vunnit eller ej! Men detta är faktiskt inte allt. Du kan vinna schyssta teknikprylar i form av en iPad Mini 2 eller en MacBook Air varje vecka då du spelar Easter Eggs under den pågående kampanjen. För att vara med i den dragningen måste du spela för 500 kronor.

Har du inget konto hos Vera&John bjuder vi på ett exklusivt välkomsterbjudande om du klickar dig vidare via vår sajt för att registrera dig. Då kan du se fram emot 10 free spins i Gonzo’s Quest efter din registrering och därefter får du 100% i bonus upp till 5000 kronor på din första insättning.

april 6, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.