Majbonusar med snurr i Vinnarums Casino

Nu är äntligen maj månad här och Valborg har firats, eldarna har bränts och nu kommer förhoppningsvis värmen tillbaka på vinnarumallvar. Och denna lördag kan du passa på att logga in på ditt konto hos Vinnarum där det bjuds på bonusar för att fira att det är maj månad. Du har chansen att få både insättningsbonusar och free spins men som vanligt gäller det att du tar bonusarna i ordning för att du ska kunna ta del av samtliga. Det är inte särskilt svårt och förhoppningsvis kan du roa dig riktigt kungligt med bonusarna denna helg i och med att de ger dig chansen att spela lite längre.

Två bonussteg

Du måste som sagt gå igenom två steg för att du ska kunna få båda bonusarna men det är helt upp till dig om du vill ta emot båda eller enbart en. Hur som helst kan du börja med det första steget som innebär att du kan se fram emot 50% i bonus upp till 1000 kronor när du gör en insättning. Skulle denna insättning överstiga 400 kronor kommer du att tilldelas 20 free spins i läckra Fruit Shop. Det andra steget kommer att ge dig 75% i bonus upp till 500 kronor. Även denna gång kommer du att få 20 gratissnurr i Fruit Shop om du gör en insättning som är större än 400 kronor. Glöm inte att ta dem i ordning!

Fyra insättningsbonusar

Om du blir medlem hos Vinnarum den här lördagen kommer du att få chansen att lägga vantarna på ett grymt valkommenvälkomsterbjudanden då upp till 8000 kronor i bonus kan bli dina tillsammans med 200 free spins. Du får nämligen 20 snurr i Starburst direkt vid registreringen. Därefter får du 200% i bonus upp till 500 kronor på din första insättning tillsammans med ytterligare 180 gratissnurr. Sedan får du 50% i bonus upp till 1500 kronor på din andra insättning och 50% i bonus upp till 2000 kronor på din tredje insättning. Sist men inte minst får du också 25% i bonus upp till hela 4000 kronor i samband med att du gör din fjärde insättning till spelkontot hos Vinnarum.

maj 2, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.