Regn med free spins hos SlotsMillion

freespinsslotsBörja veckan på bästa sätt med ett härligt och uppfriskande höstregn! Dock är det här inte vilka droppar som helst som faller från skyn. Det handlar nämligen om svalkande gratissnurr i mängder. För att du ska kunna samla dina färgglada gratissnurr behöver du bege dig till SlotsMillion och spela så det ryker om hjulen. Passa på att hänga med i kampanjen hela veckan lång eftersom du kan njuta av upp till 700 free spins om du utnyttjar erbjudandet varje dag. Festen med gratissnurr börjar alltså i dag, måndagen den 5:e oktober, klockan 12:00.

100 gratissnurr om dagen

I och med att denna exalterande kampanj pågår fram till och med söndagen den 11:e oktober klockan 23:59 och du får sammanlagt 700 free spins betyder detta att du kan samla upp till 100 gratissnurr om dagen om du så önskar. Det hela är som vanligt väldigt enkelt.

Börja med att surfa in till SlotsMillion genom att klicka på länken här på sajten. Logga sedan in på ditt konto. Därefter börjar du spela som bara den. När du har spelat 1000 omgångar med en minsta insats på €0.20 per omgång kommer dina välförtjänta 100 free spins trilla in på ditt spelkonto. Dessa gratissnurr kan du roa dig med i de allra senaste spelen från tillverkaren Net Entertainment tillsammans med flera andra storfavoriter i utbudet.

Vinn med 24

Vill du ta del av ännu mer spänning när du väl är inloggad på ditt konto hos SlotsMillion kan du passa på att spela det senaste spelet från iSoftBet. Titeln du ska klicka i gång då är 24 och spelet baseras givetvis på den populära TV-serien med samma namn. Häng med Jack Bauer på äventyr och se om du har vad som krävs för att vinna!

Om du spelare allra mest under dagen kan du se fram emot att vinna €100 i kontanter. Spelar du däremot mest under en hel vecka vinner du €250 i stället. Och den spelare som lyckas lira 24 allra mest under kampanjen vinner slutligen €1000.

Casino Bonus Recension Besök
1 100 FREE SPINS 1000KR BONUS Recension Besök

Bli medlem nu

Har du inte något konto hos SlotsMillion kan du skaffa det nu och samtidigt ta del av ett grymt välkomsterbjudande. Just nu får du nämligen 100% extra på din allra första insättning upp till 1000 kronor tillsammans med 20 free spins i Gonzo’s Quest. Därefter väntar ytterligare 20 free spins om dagen under de kommande fyra dagarna.

oktober 5, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.