Casumos fiesta med free spins

casumodromEn riktigt härlig fiesta är det väl ändå ingen som tackar nej till? Faktum är att det är dags för en sådan trevlig tillställning hos Casumo just nu! Även om det är torsdag så är helgen trots allt nära så varför inte ta tillfället i akt och börja festen redan nu? Självklart är det den läckra storfavoriten Starburst som står för underhållningen denna torsdag den 8:e oktober. Men om du vill vänta och kan hålla dig tills imorgon kan du också göra det. Erbjudandet gäller nämligen fram till och med fredagen den 9:e oktober till klockan 23:59. Därefter upphör det gälla. Här står free spins på spel så det står härliga till!

Samla dina gratissnurr

Det är inte särskilt svårt att delta i festen när du är bjuden och allt. Börja med att logga in precis som vanligt på ditt konto hos Casumo. Därefter har du möjlighet att göra en insättning för att få dina free spins i Starburst. Känner du att spelbudgeten är lite tajt kan du sätta in €10 och få 20 gratissnurr. Är du däremot på gång kan du sätta in €40 och få 100 free spins i stället! Hur grymt låter inte detta? Dessutom får du som gör din allra första insättning till ditt nya konto på sajten 100 free spins också!

Men detta är inte allt – du kan även vara med i den rafflande utmaning som pågår hos Casumo just nu där du kan vinna en resa till dina drömmars destination. Dock gäller det att rappa på om du vill vara med och tävla. Den 9:e oktober är det roliga slut och vinnaren koras!

Var med i utmaningen

Hos Casumo kan du vara med i casinoutmaningar utan dess like med fabulösa priser. Hittills i år har resor till Karibien, Miami och Tokyo delats ut och nu är det återigen dags att skicka iväg en glad sumo på resande fot. Dock är det upp till vinnaren själv denna gång att välja var han eller hon vill åka eftersom det är en drömresa värd €10 000 i prispotten om du väljer nivå Hardcore.

Som vanligt tar du dig an utmaningarna du ställs inför och försöker klara av dem med så få antal snurr som möjligt. Du kan göra utmaningarna flera gånger om eftersom ditt bästa resultat är det som sparas. I nivå Lätt och Medium står kontantpriser på spel!

Facebook och free spins

Om du vill kan du också besöka Casumos egen sida på Facebook. Där finns ett personlighetstest för att gänget bakom sajten ska kunna se vilken typ av resenär du är som spelar. Så in och gilla Casumo på Facebook där du kan delta i testet och därmed är du också automatiskt med i en utlottning om 100 free spins!

oktober 8, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.