Tävla om en iPhone 6 med Leo Vegas

dazzleleo1Om du har ett konto hos Leo Vegas har du förmodligen inte gått miste om den kampanj som pågick alldeles nyligen i samband med att NetEnts spel Dazzle Me lanserades på sajten. Nu fortsätter succén och du har möjlighet att snurra vidare i just Dazzle Me för att du ska ha en chans att kamma hem en sprillans ny iPhone 6S! Hos Leo Vegas har med andra ord detta nya glittrande spel blivit en riktig favorit och förutom en iPhone 6S kan du vinna en iPad Mini2 samt free spins. Som vanligt är tävlingen tidsbegränsad och det gäller att du tar tillfället i akt och deltar nu! Allt som allt ska fyra mobiltelefoner delas ut, 20 iPad Minis och 400 gratissnurr!

Vinn 3 miljoner kronor

En av anledningarna till att Dazzle Me har blivit så populärt är för att du har chansen att vinna inte mindre än 3 miljoner kronor på en enda snurr! Men för att du ska vara med och tävla under kampanjen som pågår behöver du ladda ner Leo Vegas app till din iPhone/iPad/Android och spela detta grymma spel! För varje 100 kronor du omsätter i den utvalda titeln via Leo Vegas app kommer du att få en lott till fredagens dragning. Givetvis betyder fler lotter större chans att vinna!

Kampanjen pågår fram till och med den 22:e oktober och varje fredag fram till dess kommer det alltså att ske en dragning. Så nu på fredag gäller det att du håller tummarna få en iPhone 6S ska lottas ut liksom fem iPad Mini 2.

Casino Bonus Recension Besök
1 200 FREE SPINS 7000KR BONUS Recension Besök

Samla free spins

Som tidigare nämndes har du också möjlighet att lägga vantarna på ett gäng sköna gratissnurr under den här perioden. Allt du behöver göra för att få free spins är en insättning varje vecka. Så om du sätter in pengar till ditt spelkonto mellan fredag och torsdag så får du free spins i Dazzle Me efter klockan 15:00 fredagen därpå. Beroende på hur mycket du sätter in avgörs hur många gratissnurr du får. Om du exempelvis sätter in 500 kronor får du 50 free spins medan en insättning på 1000 kronor ger dig 100 gratissnurr! För att du ska få free spins behöver du alltså ladda ner appen – men det kan så klart vara smidigt eftersom du kan spela var du vill och när du vill! Missa inte denna grymma kampanj med fina vinster och massvis med gratissnurr!

september 29, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.