Mobilvinst går till historien hos LeoVegas

LeoVegas verkar vara ett casino fyllt med tur och vinster. Inte sällan anordnar man olika tävlingar och kampanjer där populära teknikprylar ligger i potten så som till exempel en iPad. Och tänk dig då att du har otroligt mycket tur och faktiskt vinner den där iPaden. Du av alla! Sedan går det ett par år och du spelar vidare hos LeoVegas. Här finns ju som bekant en hel del spännande och populära spel att prova på. För vem vet när lyckan står vid din sida än en gång? Allt detta hände nämligen en man från norra Stockholm häromdagen! För några år sedan vann han nämligen en iPad hos LeoVegas och i förrgår kammade han hem den största mobiljackpotten hos LeoVegas i jackpotspelet Mega Fortune.

Om vinstenmegajackpot

Än så länge vill den chockade vinnaren förbli anonym. Men han kommer i alla fall från norra Stockholm och spelet han spelade var som sagt Mega Fortune. I dag är han 53.6 miljoner kronor rikare! Det är en hisnande summa pengar och det är inte så konstigt att han fortfarande befinner sig i chock.

Det som kan vara spännande att tänka på är att detta faktiskt kan hända vem som helst. Det kan hända dig också! Men då måste du så klart vara med och satsa och spela! Annars förblir chansen att vinna omöjlig.

Grymt välkomsterbjudande

Har du inte något konto hos LeoVegas ännu och om du också vill vara med och ha chansen att landa en vinst som består av flera miljoner kronor ska du se till att registrera dig just nu. Då får du nämligen också ett riktigt grymt välkomsterbjudande.
När du väl har registrerat dig hos LeoVegas får du först 20 free spins i Starburst på en gång. I samband med din första insättning får du en bonus på 200% tillsammans med 20 free spins under nio dagar. Med andra ord kan du se fram emot inte mindre än 200 free spins i Starburst!

När du gör din andra insättning får du 50% i bonus upp till 1500 kronor. Vid din tredje insättning får du 50% i bonus upp till 2000 kronor och vid din fjärde insättning får du 25% i bonus upp till 3000 kronor. Allt som allt kan du alltså få hela 7000 kronor i bonus! Detta är en saftig bonus som du kan roa dig med länge! Så vad väntar du på?

januari 14, 2022: • Inga kommentarer

Comments are closed.