Missa inte cash drop hos Casumo

Nu är det sannerligen inte många dagar kvar till jul! I dag har du säkerligen full koll på att det redan har hunnit bli måndagen den 22:e december i kalendern och det innebär också att det är två dagar kvar till julafton! Än finns det tid att köpa de sista julklapparna och lägga in sillen i en ruskig fart om det inte ännu är gjort. Men är du däremot färdig och dessutom har lite julledigt en måndag som denna bör du se till att du inte missar ett stundade cash drop hos Casumo om du har ett konto på denna suveräna spelsajt!

Presenter och kontantvinster

I dag är det en riktigt spännande dag hos Casumo! Så passa på att logga in under lunchtimmen för att ha koll på läget. Det här erbjudandet gäller nämligen alla de spelare som har gjort en insättning och det är från och med klockan 12:00 som gäller! Är du med och spelar denna måndag kommer du att vara med i en utlottning där du har chansen att vinna inte mindre än 1000 euro!

Ja, nu är julen snart här och knackar på dörren och hos Casumo innebär detta att december har varit en månad med en hel del julstök och skoj. Och nu har du alltså chansen att utöka kassan så att du kan bjuda dina nära och kära på lite extra glögg i mörkret. Från Casumos alldeles egen tomteverkstad vill man lotta ut värdesaker dan före dan före dopparedan till ära. För att du ska kunna lägga beslag på dessa 1000 euro behöver du svinga upp dig i den berömda bönstjälken och spela Jack and the Beanstalk. Självklart kan det krävas att du också håller tummarna för dig själv!

Så gör du för att deltaCash Drop

För att vara med i denna härliga utlottning i Casumos cash drop behöver du logga in och spela minst en omgång i spelautomaten Jack and the Beanstalk. Det gäller så klart att du spelar för riktiga pengar. Sedan är du per automatik med i utlottningen. Den som vinner första priset kan se fram emot 1000 euro in på kontot medan 2:a till 30:e plats får 35 euro in på kontot. Fina tider hos Casumo i dag! Priserna som delas ut måste omsättas 10 gånger och om du har blivit en av de lyckliga vinnarna får du ett mejl innan klockan 14:00 imorgon.

Bli medlem hos Casumo

Vill du också vara med på allt skoj som händer hos Casumo kan du passa på att skaffa dig ett konto redan i dag. Då får du också en färgsprakande bonus att roa dig med! Så fort du har registrerat dig får du 10 free spins och när du sedan gör en insättning får du upp till 400 euro i bonus tillsammans med ytterligare 100 free spins.

december 22, 2014: • Inga kommentarer

Comments are closed.