Eventuell inkräktare hos Casumo

Enligt säkra källor så verkar det som om att det har kommit en inkräktare från ett parallellt universum till Casumos planet Odd. Frågan är vad det är för en typ? Det är ingen som vet! Någon gång tidigt i morse kunde inkräktaren av 8-bitars karaktär synas men ingen vet varifrån denne kommer eller vad den är för någonting egentligen. Casumo ber därför sina spelare om hjälp för att kunna identifiera figuren så att man kan klargöra om den är av ond eller god art och så vidare. Listan över frågor är lång och svaren behövs snarast möjligt.

Spela Cosmic Fortune

Om du spelar hos Casumo och har ett konto sedan tidigare och har gjort en insättning kan du spela den nya videosloten Cosmic Fortune för att hjälpa till med kartläggningen. Du får 5 free spins för att börja utredningen i Cosmic Fortune. För att du ska få tag på dina free spins loggar du helt enkelt in på ditt konto hos Casumo och klickar på symbolen som finns under ”Värdesaker”. Tänk på att dina free spins går förlorade efter klockan 23:59 den 26:e november.

Information om spelet

Cosmic Fortune är en ny videoslot som levereras av Net Entertainment. Spelet är av toppklass och erbjuder dessutom alla som spelar möjligheten att vinna en av fem olika jackpottar. Temat den här gången är retro tv-spel och rymden i en härlig symbios som du inte har sett maken till tidigare. Än en gång har man skapat en grafik och ljudbild som är av högsta kvalitet och jackpotspelet ökar så klart spänningen ytterligare. Det gäller att försöka samla upp tre kulor i en av fem koppar som representerar varsin jackpot. Tre jackpottar är progressiva och ökar hela tiden medan två jackpottar består av fasta summor.

Bli en Casumo du också

Vill du också skaffa ett konto hos Casumo och bli en del av gemenskapen och åka på rymdäventyr kan du se fram emot en grym välkomstbonus i samband med att du registrerar dig. Först och främst får du 10 gratis free spins i videosloten Esqueleto Explosivo när du registrerar dig. Därefter får du ytterligare 100 free spins och en bonus på 100% upp till 4000 kronor i samband med din första insättning till ditt spelkonto.

Casumo free spins

november 25, 2014: • Inga kommentarer

Comments are closed.