Ta upp jakten på miljonen hos Leo Vegas

leovegasmiljonOm du vill fira sommaren genom att ha chansen att vinna en del av 1 miljon kronor är det Leo Vegas du ska besöka och logga in hos! Här pågår kampanjen med ”Semestermiljonen” för fullt och än finns det dagar kvar att delta. Tävlingens slutdatum är nämligen först den 22:e augusti och har du tur så kanske det är du som landar den grymma storvinsten på 150 000 kronor! Men för att du ska ha en chans att vinna måste du givetvis vara med och tävla. Det hela är väldigt enkelt om du vill vara med. Du ska spela några av de mest heta spelen hos Leo Vegas och på så vis samlar du lotter till dragningen. Ett perfekt tidsfördriv en lördag som denna!

Insättningar och free spins

När du har loggat in på ditt spelkonto hos Leo Vegas rockar du loss i spelen Jack and the Beanstalk, Twin Spin, Spiñata Grande, Gonzo’s Quest och Neon Staxx. För varje 10 kronor som du satsar i något av ovanstående spel kommer du att tilldelas en lott till dragningen. De spelare som ligger på topp 50-listan, det vill säga de som har spelat mest, kommer du att kunna se på ledartavlan. Denna tavla uppdateras med namn varje dag under kampanjen klockan 15:00 på eftermiddagarna.

Varje vecka delas 25 000 kronor ut till den spelare som har varit flitigast och således snurrat mest. I slutet av kampanjen kommer dessutom en storvinst på 150 000 kronor att delas ut till en lycklig vinnare. Dock kommer även de spelare som befinner sig på topp 100-listan att kunna se fram emot kontantvinster. Som om inte detta vore nog får du tre extra free spins i något av de utvalda spelen varje dag under en vecka då du gör en insättning på minst 300 kronor. Dessa gratissnurr trillar in på ditt konto klockan 15:00 dagen efteråt.

Fyra bonuspaket

Öppnar du ett konto hos Leo Vegas i dag får du 20 gratissnurr direkt som du själv får välja om du vill spela med i Starburst, Vegas Party eller Mega Fortune Dreams. När du sedan gör din första insättning kan du räkna med 200% extra upp till 500 kronor tillsammans med ytterligare 180 free spins som du fördelar i samma spel. På din andra insättning bjuder Leo Vegas på 50% i bonus upp till 1500 kronor och vid din tredje insättning får du 50% extra i bonus upp till 2000 kronor. Som avslutning på detta grymma välkomsterbjudande väntar 25% extra i bonus upp till 3000 kronor!

augusti 8, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.