Fest med free spins i nya spelet Pyramid

pyramid netent slotsmillion

Lördagen den 24:e oktober är här och det betyder så klart att det är två månader kvar till jul! Tiden går minst sagt fort och innan dess är det mycket som ska hinnas med. Så som att logga in på ditt spelkonto hos SlotsMillion denna härliga dag och ta del av en kampanj där du kan göra en insättning som du spelar för och får free spins. Ett nytt spel lanserades nämligen tidigare i veckan. Titeln Pyramid: Quest for Immortality från Net Entertainment tog plats och här bjuds det på spänning så det förslår.

140 gratissnurr om dagen

Nu är det ju tråkigt nog så att kampanjen slutar redan imorgon, söndagen den 25:e oktober, klockan 23:59. Men till dess har du chansen att få både 140 free spins i dag och imorgon vilket betyder att du trots allt hinner skrapa ihop 280 gratissnurr. Och det är ju inte så dåligt!

Det hela är väldigt enkelt om du vill vara med och ta del av erbjudandet. Du börjar så klart med att logga in på ditt konto och därefter gör du en insättning. Sätter du in minst €100 kommer du att säkra 40 gratissnurr i nya Pyramid: Quest for Immortality. Spelar du sedan 500 omgångar kommer du att få ytterligare 50 free spins som du kan roa dig med i Pyramid, Hook’s Heroes, Egyptian Heroes, Creature from the Black Lagoon, Dazzle Me, Gonzo’s Quest och Sparks. Därefter har du möjlighet att spela ytterligare 500 omgångar för att få ännu en omgång med 50 gratissnurr. Dessa kan du spela med i de tidigare nämnda spelen plus Neon Staxx, Dracula och Starburst!

Det som kan vara värt att tänka på är att du måste spela med minst €0.20 i insats per omgång för att det ska räknas i kampanjen. Sedan måste du omsätta dina vinster från free spins 35 gånger innan det blir möjligt för dig att göra något uttag.

Casino Bonus Recension Besök
1 100 FREE SPINS 1000KR BONUS Recension Besök

Schysst välkomstbonus

Utan konto hos SlotsMillion kan du dessvärre inte ta del av kampanjen – däremot kan du skaffa ett nu! När du öppnar ditt spelkonto på sajten väntar en trevlig välkomstbonus med bonuspengar och free spins. Vid din första insättning får du 100% extra upp till 1000 kronor tillsammans med 20 gratissnurr i Gonzo’s Quest. Sedan får du ytterligare 20 free spins om dagen under de nästkommande fyra dagarna som gäller i olika populära spel på sajten. På så vis kan du ha roligt längre!

oktober 24, 2023: • Inga kommentarer

Comments are closed.