Helgturnering med kontantvinster hos MrGreen

För att fira att en skön helg äntligen är här igen kör så klart MrGreen i gång en riktigt grym helgturnering för sina trogna spelare. Nu har du en möjlighet att inte bara roa dig ordentligt under helgen utan du har också chansen att lägga vantarna på en kontantvinst om du har lite tur!

Fira helgen med Jack Hammer

Det är inte direkt någon hemlighet att privatdetektiven Jack Hammer har funnit en plats i många spelares hjärtan och den här helgen är han minst sagt i rampljuset hos MrGreen. Du måste nämligen hjälpa detektiv Hammer eftersom den onde Dr Wüten har intagit hjulen under helgen. Här står kontanterna på spel och det är upp till dig att försöka komma åt storvinsten innan elakingen och hans medhjälpare gör det och försvinner med pengarna!

För att du ska kunna hjälpa Jack Hammer att besegra Dr Wüten börjar du med att logga in på ditt spelkonto hos MrGreen. Sedan drar du i gång antingen spelet Jack Hammer eller Jack Hammer 2 och spelar från och med klockan 00:00 på lördagen fram till och med klockan 23:59 på söndagen. Om du gör detta har du chansen att vinna en fin andel av 20 000 kronor. Hur placeringen av deltagande spelare blir avgörs baserat på den högsta ackumulerade procentuella vinsten under 20 spelomgångar.

Så fördelas kontantpriserna

  1. 10 000 kronor
  2. 5 000 kronor
  3. 2 500 kronor
  4. 1 500 kronor
  5. 1 000 kronor

För att du ska kunna vara med måste du satsa minst 2.50 kronor i Jack Hammer eller minst 5 kronor i Jack Hammer 2. Skulle du satsa lägre än så kommer du dessvärre inte vara med i tävlingen. Dessutom gäller det att du spelar via datorn och inte mobilen. Men eftersom det är kontantvinster det rör sig om kommer de självklart utan några omsättningskrav.

Öppna ett MrGreen-konto

Det händer i princip alltid någonting spännande hos MrGreen och för att du inte ska gräma dig över att du missar grymma tävlingar eller andra läckra erbjudanden gör du bäst i att registrera dig och öppna ett konto. I samband med att du gör det kommer du också att få ett härligt välkomsterbjudande. Först får du 20 free spins i videosloten Lights så fort du har registrerat dig och därefter får du 233% i bonus upp till 1000 kronor när du gör din första insättning tillsammans med ytterligare 80 free spins.

Casinoturnering MrGreen

november 22, 2014: • Inga kommentarer

Comments are closed.