Fyll din julstrumpa med 240 free spins hos Guts

Du har väl inte gått miste om att det råder en hel del spännande julstök hos Guts mitt i julstressen? Så luta dig tillbaka och spana in alla de dagliga erbjudanden som dyker upp klockan 11:00 varje dag i julkalendern! De erbjudanden som finns i julkalendern kan alla spelare som har kvalificerat sig till delta i. Du är kvalificerad om du har gjort en insättning till ditt konto hos Guts på minst 200 kronor mellan den 24:e och 30:e november. Självklart kan du också få ta del av kalendern efter detta genom att du sätter in minst 200 kronor nu. Då får du vänta till dagen därpå för att göra dagens uppdrag. Men detta är inte allt som väntar på dig! Du kommer nämligen att få bekanta dig med den läskige gröne Grinchen som smyger runt Tomtens hus!

Här kommer du att kunna spela ett litet spel varje dag som innebär att du smyger med Grinchen och avslutar ett uppdrag för att slutligen få ta del av erbjudandet som julkalendern bjuder på! Dessutom kommer du, som rubriken skvallrar om, kunna samla på dig så många om 240 free spins i din julstrumpa som du får roa dig med efter julafton.

Så samlar du snurr

Samtidigt som julkalendern är i full gång kommer du alltså kunna samla ihop en hel del trevliga free spins som du samlar i din virtuella julstrumpa hos Guts. Du kan samla free spins varje dag och det enda du behöver göra är en insättning på minst 200 kronor som du omsätter i casinot hos Guts inom ett dygn. Då kommer du att kunna se fram emot att 10 free spins läggs till i din strumpa.

Vilket spel som dina free spins gäller i kan du se bredvid julstrumpan. Det byts ut för varje dag och du väljer själv hur många snurr du vill samla ihop beroende på hur många insättningar du gör som du sedan omsätter i rätt tid. Från och med juldagen den 25:e december klockan 11:00 kommer du att kunna spela med alla de free spins som du har skramlat ihop!

Bli medlem hos Guts

I samband med att du registrerar dig hos Guts kommer du självklart att få ta del av ett riktigt härligt välkomsterbjudanden. Så fort du har registrerat kommer du att få 15 free spins i Twin Spins följt av inte mindre än tre insättningsbonusar tillsammans med ännu fler free spins!

När du gör din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med 50 free spins i Starburst via koden GUTSW1. Din andra insättning innebär en bonus på 50% upp till 1000 kronor när du anger koden GUTSW2 och vid din tredje insättning får du 50% i bonus upp till 1000 kronor tillsammans med ytterligare 50 free spins i Starburst via koden GUTSW3. Glöm inte att samtliga free spins kommer utan omsättningskrav!

Guts julstrumpa

december 15, 2014: • Inga kommentarer

Comments are closed.