Free spins och guldägg hos Casumo

Det är aldrig fel med free spins, eller hur? Det skriver nog de flesta under på i alla fall och därför ska du som redan är en trogen spelare hos Casumo hålla ögon och öron öppna nu! För du som redan är medlem hos Casumo och har gjort en insättning sedan tidigare kommer nämligen att kunna komma åt en trevlig bonus. Men det gäller att lägga vantarna på den i dag innan den här fina värdesaken självförstörs en minut innan midnatt redan nu ikväll.

Wi-fi och bönstjälkar

Om du är ett fan av casinospel och i synnerhet videoslots har du säkerligen inte kunnat gå miste om spelet Jack and the Beanstalk. Och nu har den guldäggsjagande pojken Jack dessutom tagit klivet in i mobilen! Så koppla upp dig mot det bästa trådlösa nätet du kan hitta och försök klättra ikapp med Jack uppför bönstjälken om du kan! Vem vet om du lyckas snabbare och kan knipa åt dig jättens guldägg före Jack? Till din hjälp har du Casumo som ger dig sju free spins i Jack and the Beanstalk när du loggar in! Det enda du behöver göra är att klicka på ”Värdesaker” och så klart får du inte glömma att säkerheten går före allt. En säkerhetslina är minst sagt prioriterat i samband med bönstjälksklättring! Men utnyttja dina free spins på studs för de kommer att självförstöras efter klockan 23:59 om du inte gör det! Och du, du behöver inte ens göra någon insättning för att använda dina sju väntande free spins!

Spela hos Casumo

Ovanstående erbjudande gäller som sagt de som redan är spelare hos Casumo och som har gjort en insättning tidigare. Men du kan räkna med att det dyker upp fler erbjudanden. Var så säker! Och då kommer du så klart också vilja vara med och göra anspråk på dem. Därför har du all anledning att öppna ett konto och börja spela hos Casumo! När du öppnar ett konto här kommer du också att kunna se fram emot ett suveränt välkomsterbjudande så att du kan utforska Casumo lite närmare. Du börjar med att få 10 free spins i videosloten Esqueleto Explosivo när du registrerar dig och när du sedan gör din första insättning får du 100% i bonus upp till 1000 kronor. Dessutom kommer du att få 100 free spins till i samband med detta! Häng med till Casumo du också!

Casumo

november 21, 2014: • Inga kommentarer

Comments are closed.