Fredagens Happy Hour med snurr hos Thrills

thrillssommarÅh, äntligen fredag och livet känns lättare igen nu när helgen är på gång! Nu är vi redan i mitten på augusti och det är mindre än ett halvår till jul. Men än är det ju faktiskt sensommar och därmed ett par härliga erbjudanden kvar hos Thrills i den grymma turnén som pågår. Dagliga erbjudanden avlöser varandra på löpande band och tillvaron kan ju inte bli mycket bättre! Nu börjar en ny vecka med ett nytt spännande äventyr för våra galna vänner hos Thrills och du får så klart följa med även denna gång. Frågan är vad som ska utforskas den här gången? En ny öken eller dansklubb kanske? Hur som helst kan du se fram emot en Happy Hour som heter duga denna fredag!

Reload bonus och gratissnurr

Ja du läste rätt, denna glada fredag den 14:e augusti väntar både en Happy Hour och en reload bonus. För att du ska kunna ta del av detta smarriga erbjudande gäller det att du sätter dig till rätta och loggar in på ditt spelkonto hos Thrills mellan klockan 19:00 och 23:00 ikväll. Då kommer du att få fem grandiosa free spins i Spiñata Grande till att börja med. Är du däremot en av Thrills mest lojala spelare kan du se fram emot en ännu bättre gåva dessutom! Och som grädden på moset får du som sagt en reload bonus också! Mycket bättre kan det inte bli inför helgens bravader.

Som vanligt är alla de free spins du får hos Thrills helt fria från omsättningskrav. Det betyder att allt det du vinner med hjälp av dina gratissnurr hamnar i din ficka direkt. Således behöver du inte omsätta pengarna innan du får möjlighet att ta ut dem från ditt spelkonto.

Casino Bonus Recension Besök
1 125 FREE SPINS 3000KR BONUS Recension Besök

Exklusiva free spins

Nu är det inte långt kvar på sommarturnén med Thrills så om du vill vara med får du skapa ett konto pronto! Passar du på att klicka dig vidare och öppnar konto via vår sajt kan du se fram emot ett exklusivt välkomsterbjudande. Så fort du loggar in laddas ditt konto med 25 omsättningsfria gratissnurr i Starburst. Som om inte detta vore nog får du också din allra första insättning matchad ända upp till 4000 kronor. Slutligen får du ytterligare 125 free spins som du kan roa dig med efter det att du har gjort din första insättning till ditt spelkonto hos Thrills.

augusti 14, 2015: • Inga kommentarer

Comments are closed.